Vad är CrossFit?

 

CrossFit är en träningsform som syftar till att göra oss allsidigt vältränade och redo för allt.

Vi tränar därför både styrka, kondition och uthållighet och vi gör det ofta samtidigt.

Vi blandar element och rörelser från gymnastik, tyngdlyftning och uthållighetsidrotter och utför dessa i konstant varierande kombinationer och med hög intensitet.
I videoarkivet kan du se ett urval av de rörelser och övningar vi använder oss av.

Träningen är oftast väldigt jobbig men samtidigt mycket effektiv och framförallt rolig!

Vi anpassar alltid träningen efter individens egen förmåga och alla, oavsett fysisk bakgrund och status, kan därför träna tillsammans hos oss vilket bygger en fantastisk gemenskap och kamratanda.

Träningen utförs i små grupper om max 12 personer och leds alltid av någon av våra duktiga och välutbildade coacher och passen kan därför ses som ”semipersonlig träning” där fokus ligger på att ge dig en snabb och säker utveckling.

På CrossFit Smedjan är vårt mål att du som tränande ska kunna gå genom livet frisk, skadefri, stark och med känslan av att du kan göra precis vad du vill, precis när du vill.

Vi vill att du ska kunna vakna upp en dag och plötsligt bestämma dig för att anmäla dig till den där halvmaran som går i helgen.
Vi vill att du ska kunna svara ”Javisst! När åker vi?” när kollegan frågar om du vill med och åka skidor offpist i alperna.
Vi vill att du aldrig mer ska behöva be om hjälp att lyfta eller flytta något tungt. Aldrig någonsin.
Vi vill att du ska nå dina mål, oavsett om det gäller att prestera bättre på fotbollsplanen, vara en stark och bra förebild för dina barn eller utföra ditt arbete som brandman lite bättre.
Vad vill du?

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.