Det är snart dags för CrossFit Games Open!
Hoppas så många som möjligt vill vara med och leka!

För er som inte vet så är ”Open” en onlinetävling som pågår under fem veckor från den 23/2 – 27/3.
Under den tiden så släpper CrossFit HQ ett pass per vecka på torsdagen som sedan skall utföras innan efterföljande måndag är slut.

Passet ska antingen filmas och läggas upp för bedömning på nätet eller genomföras i en crossfitbox med domare som ser till att det inte är några ”no reps”.

Resultatet reggas sedan på games.crossfit.com och man kan jämföra sig med de ca 200.000 andra deltagarna från hela världen.

Detta är också den första delen av kvalet till CrossFit Games (VM) då de 30 bästa från varje region går vidare till nästa steg i kvalet som är en helgtävling i maj (Regionals).

Vi kommer, precis som förra året, att genomföra detta spektakel på fredagarna!

Vi kommer att att köra ett pass från 17-19 där vi kör så många heat som det krävs för att alla ska fått genomföra passet.

Även ni som inte kommer genomföra Open kan boka er på detta pass och komma ner bara för att köra passet som träning då det ändå kommer att vara dagens pass.
Den enda skillnaden blir då att ni inte behöver en domare när ni genomför passet.

Alltså:
– Alla kan boka in sig på passet på fredagarna.
– Dagens pass kommer då att vara veckans ”Openpass”.
– De som genomför tävlingen får en domare och de som inte genomför tävlingen tränar bara som vanligt.
– Passet är INTE två timmar långt utan under de två timmarna kommer vi att köra så många heat som det krävs för att alla ska ha genomfört passet. Detta beror ju på vilka övningar och vilken utrustning som krävs för passet.

Se detta som en kul grej och en möjlighet att få prova på att tävla i en trygg miljö och pusha er lite mer än normalt!

Vilka är med??