Hej! 
Annica Harrsjö heter jag och kommer köra yoga här på Smedjan! 

Bor på öster i Örebro med min man Daniel och våra två bustroll, Maja 9 år och Ebbe 6 år. Är utbildad idrottslärare och hälsoutvecklare men jobbar just nu på arbetsförmedlingen. 

Har så länge jag kan minnas älskat att träna och har nog testat de flesta idrotter. Allt från fotboll, tennis till dans och hockey (dock längesedan) 

När jag var 19 hittade jag min stora passion och blev kampsportsfreak med stora mått!! 
Bodde nästan i dojjon ( Box, på crossfit språk) och tränade och tävlade jämt. Detta resulterade i svart bälte och till slut ett VM guld. 

När jag blev "tant"och pensionerade mig från kampsporten upptäckte jag crossfit och tränade det under några års tid. Hade redan då, sådär lite vid sidan av, upptäckt Ashtangayogan och körde det parallellt. 
De senaste två åren är det yoga och löpning som jag kör mest. 

Att utöva yoga ger kroppen så grymt mycket! Den blir mer flexibel, smidig och stark. När jag tränade crossfit körde jag ofta yoga efter/ innan träning för att få kroppen mjuk och för att återhämtningen skulle bli bättre. Ett bra komplement helt enkelt! 

För övrigt så är jag en hejare på att göra smarriga Rawfoodbollar, gillar att skriva (hobbyjournalist) och umgås med familjen. 

Ser fram emot att träffa dig på yogapassen. 

Välkommen!