Personliga tränare

Vill du ha ett helt individuellt upplägg med träningsprogram, coaching och kostråd helt anpassade efter dina behov och målsättningar?

Våra duktiga personliga tränare hjälper dig att nå dina mål, oavsett vad de kan vara!

Magnus Lunander – PT

– 21 år gammal
– Tränat Crossfit sedan 2014
– Coachat Crossfit och funktionell träning sedan 2017
– Tävlar aktivt inom Crossfit

Jag är här för att hjälpa just dig ta nästa steg i din träning! Men vad är “nästa steg”? Det kan innebära allt från att börja träna, till att vinna tävlingar, och det är detta som är så fascinerande. Det spelar ingen roll vilken bakgrund du har, det är din vilja att bli lite bättre varje dag som jag drivs av. Tillsammans kommer vi fram till vad det är som driver just dig, och hur jag kan hjälpa dig bevara detta driv och göra det större.

Som tränare har jag ett öga för detaljer, och tycker det är kul att diskutera nyanser av rörelser för att hitta en teknik som är så effektiv som möjligt och som passar just dig och din kropp. Jag har även ett stort intresse kring träningsprogrammering, där jag bland annat driver en programmering riktat mot Crossfit som tävlingssport.

Är du intresserad av någon av mina tjänster, eller vill du veta mer om hur jag kan hjälpa just dig? Kontakta mig via mejl för att boka en kostnadsfri konsultation!

Boka

Maria Palmroth – PT

– 36 år gammal
– Personlig tränare sen 2009
– Massageterapeut sen 2012

Med min erfarenheten och kunskap tillsammans med din vilja skapar vi ett samarbete och jobbar mot dina mål. Oavsett om du är nybörjare eller mer van så vill jag ge dig en utbildning, kunskap och förståelse kring hur just din kropp fungerar. Vad ställs du inför i din vardag? Vad behöver du för marginaler? Vilken typ av träning passar dig? Vad är rimligt? Har du en skada eller annan begränsning så anpassar vi efter det. Vi skapar struktur och nya vanor. Strävar efter att hitta balans i det mesta.

Som PT älskar jag att instruera, hjälpa, pusha och utbilda människor i deras träning och vardag. Att leta fram den svaga länken som gör pusslet komplett. När vi påfrestar kroppen med träning visar sig den länken ganska snabbt och det är det jag vill hjälpa DIG med. Vad är din svaga länk? Jag antar denna utmaning ödmjukt och med ett stort leende.

Massagen jag ger är till största del behandlande massage i form av triggerpunkts-behandling och djupgående. Behöver du hjälp med återhämtning är det perfekt att boka denna typ av behandling.

Boka

Priser

30 minuter

450kr
  • Medlemmar 400 kr

60 minuter

750kr
  • Medlemmar 650 kr

Kontakt

Vill du prova ett pass, bli medlem eller ställa någon annan fråga?

Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan!

Vill du se vad vi håller på med och få de senaste nyheterna?

Följ Smedjan på @Instagram och @Facebook.

Kontaktformulär

Ämne

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt meddelande

*Har du kontaktat oss men inte hört tillbaka inom 24h? Kolla gärna din skräppost, vårt svar kan ha hamnat där.

Karta