Workshop: Rörelse och rörlighet med Felix Ledin
lördag 17:e oktober & söndag 18:e oktober

Bokning sker i bokningssystemet och betalning sker på plats via kort eller swisch.

250kr för medlemmar och 350 för icke medlemmar.

”Jag heter Felix Ledin och har hållit på med CrossFit i fem år. Under den tiden har jag bland annat kommit femma på CrossFit Games med Team Solid, varit på Regionals tre gånger och vunnit svenska CrossFit-touren. Förutom idrottsliga meriter är jag även STAC Elittränare samt licensierad personlig tränare.

Oavsett vilken nivå du är på, om det så handlar om att bli/fortsätta vara hel i kroppen, om du tränar ”bara för skojs skull” eller elitsatsar så är det absolut viktigaste du kan göra att röra dig bra. Målet med dagen är att du ska komma därifrån med en nyvunnen insikt, erfarenhet och nyfikenhet i hur vi rör oss för att må bra och prestera.

Jag har, ända sedan jag börjat med lyftning och CrossFit, varit lite sned i kroppen. Jag har en överrörlig höft som jag hela tiden måste hålla i schack och en kropp som inte är naturligt rak. Därför har jag i många år arbetat med rörelse; hur vi är byggda att röra oss, hur kroppen hänger ihop och vad som ska böjas när. Det jag har sett, både hos mig själv och alla jag har lärt ut detta till, är att vi alla ska röra oss likadant.

Några exempel på saker vi kommer gå igenom på kursen:

– Hur du lätt får kontakt med hamstring
– Den enorma roll dina fötter spelar i all rörelse
– Hur du får en perfekt knäböj – oavsett back squat/ front squat/ overhead squat
– Hur du kollar av rörelse hos andra

Välkommen!