Här följer lite info kring sommaren och hösten:

Vi kommer inte att köra några bokningsbara grupp-pass mellan vecka 27 och 30 (juli) utan under den perioden så är det egen träning som gäller i boxen.

Detta är för att coacherna ska få lite välförtjänt semester och att beläggningen på passen brukar gå ner kraftigt under denna period.

Ni har ju alla en passertagg nu och brukar ju kunna styra ihop egna pass alldeles utmärkt så ni kommer säkerligen att få träningsvärk även under sommaren.

Vi vill samtidigt passa på att slå ett slag för aktiviteter utanför boxen. Under juli månad så är förutsättningarna för andra aktiviteter som t.ex. löpning, cykling, vandring, paddling, klättring, fotboll, frisbee, simning, golf, volleyboll och kubb riktigt bra så passa på att njuta av sommaren och prova nya sporter/lekar/träningsformer!

Efter sommaren så kommer tyvärr QuickFit-passen och tyngdlyftningspassen att utgå och ersättas med vanliga WOD:ar.

Detta är (som vi diskuterat om) p.g.a. att de passen inte utnyttjas medans det är kö till de vanliga passen.

Vi kommer troligtvis att köra fler ”temapass/workshops” för att belysa specifika områden och även jobba med teman på grupp-passen istället.

Innan vi tar sommarlov så har vi några saker bokade:

– 25/6 Åker vi till K3 i Karlsborg och springer hinderbana.

– 1/7 Åker vi till Ånnaboda och kör ett ”Swimrun” (typ som det vi gjorde på KM förra sommaren).

– 1/7 Så är det även sommaravslutningsfest i boxen.

Mer info om samtliga kommer längre fram.

Alla är såklart välkomna på alla eventen och man kan vara av vilken fysisk status som helst på allihopa! Vi anpassar sträckor & hinder precis som vi skalar övningar i boxen.

Vi ses i Smedjan!