Vi har nu nöjet att berätta att vi i fortsättningen kommer att erbjuda lunchpass på tisdagar.
Dessutom så välkomnar vi en ny coach till gänget: Johan ”Molle” Molin.
Molle kommer från start att hålla i lunchpassen!

Tja! Johan Molin heter jag (men dom flesta känner mig som Molle) och är 29år. Jag är född och uppväxt i Örebro och jag bor på väster med min sambo. Jag har jobbat som kock i snart 11år och dom senaste 4åren har jag huserat på Lilla Örebro! Utöver Crossfit & mat så har jag även ett stort intresse i musik och gamla bilar. Och det är alltså jag som hålla i lunchpassen på Smedjan!

Min idrottskarriär fick en rivstart när jag va 10år då jag började med Tävlingsdans (bugg) och fotboll samtidigt. Detta resulterade i träningar, matcher & tävlingar 5-6ggr i veckan och ett väldans resande runt i Sverige under 8 härliga år. Under den tiden hann jag även med att prova på Innebandy och att utbilda mig till fotbollsdomare. Sen blev det mer fokus på säsongsjobb, utlandsresor och livets goda.
När jag väl kom tillbaka till Örebro så började jag harva lite på vanliga gym men kände att det va inget som motiverade eller passade mig men genom arbetskamrater så kom jag i kontakt med Crossfit och bestämde mig för att köra ett "Prova på pass" i Juni 2012. Jag blev helt knäckt redan under uppvärmningen och det kändes som att jag skulle svimma, och Woden ska vi inte ens gå in på. Några månader gick, sen stod jag där på mitt första intropass i November. Och jag hade gett mig fan på att jag ska klara det här och blev helt såld! 
Nu står jag här ca två och ett halvt år senare, många kilon lättare och väldigt mycket starkare på många plan och ska nu ta steget till att bli coach. Det känns oerhört stort för mig att få den möjligheten och jag hoppas kunna hjälpa er och mig själv mot våra mål hur stora eller små dom än må vara! Jag skulle väl även kalla mig för en tävlingsmänniska och jag hoppar gärna på utmaningar och äventyr vilket resulterat i att jag bland annat gick upp mot Sverigeeliten i Roslagen Open 2014 och att jag i sommar har ännu en Crossfit tävling och en halvmara inbokad!

Vi syns i boxen!