Schema

MåndagTisdagOnsdagTorsdagFredagLördagSöndag
06:00-07:00Dagens WODDagens WODDagens WODDagens WODDagens WOD
09:00-10:00Dagens WODDagens WOD
10:15-11:15Dagens WODDagens WOD
11:30-12:30Dagens WODDagens WODDagens WODDagens WODDagens WOD
15:30-16:30Dagens WOD
16:00-17:00Dagens WODDagens WODDagens WODDagens WOD
16:45-17:45Dagens WOD
17:15-18:15Dagens WODDagens WODDagens WODDagens WOD
18:00-19:00Yoga
18:30-19:30Dagens WODDagens WODDagens WODDagens WOD
19:30-20:30
19:45-20:45Dagens WODDagens WODDagens WODDagens WOD

Vad skiljer ett pass på CrossFit Smedjan från ett pass på ett ”vanligt” gym?

Det är framförallt fyra saker som skiljer Smedjan från andra gym:

1: Coaching

Hos oss deltar inte coachen på passet utan hen ser till att deltagarna på passet lär sig alla övningar, rör sig på ett säkert och effektivt sätt, får individuella anpassningar av passet och förstår syftet med passet och hur det ska utföras för maximal effekt.
Vi har max 12 personer på våra pass för att säkerställa att alla deltagare får den coaching de behöver för att utvecklas och träna på ett säkert och effektivt sätt.
Alla våra coacher är välutbildade och har lång erfarenhet av att coacha grupper med blandad nivå på deltagarna.

2: Programmeringen

Våra pass har en betydligt större variation och mer tanke bakom dem än på andra gym.
Vi använder oss av allt från ren styrketräning med tunga vikter till pass innehållande många lätta repetitioner eller rena konditionspass.
Passen skrivs dessutom för att fungera sammanhängande och över tiden så utsätts deltagarna för en stor mängd olika belastningar, tidsdomäner och rörelsetyper vilket ger en bred och ”allround” träningseffekt.

3: Gemenskapen

Smedjan är ett litet gym där alla känner alla och dessutom så tränar vi väldigt hårt i små grupper vilket leder till en fantastisk gemenskap.
Detta tycker vi är extremt viktigt eftersom det dels gör att man pressar sig lite hårdare på passen men framförallt för att det blir mycket roligare att träna!
Om träningen är rolig så vill du förhoppningsvis komma tillbaka oftare och den ökade kontinuiteten kommer att leda till betydligt större hälsofördelar och träningseffekt än både hur hårt du tränar eller vilket program du följer.

4: Utrustning och lokalen

Vår lokal är helt anpassad för funktionell träning och vi har all utrustning man kan tänkas behöva för ett oändligt antal olika pass.
Dessutom så har vi stora ytor för utomhusträning som vi använder större delen av året för att ytterligare tillföra variation och möjligheter till träningen.
Vi har en yta för gruppass och en yta för egen träning så du kan träna när som helst på dagen.

Medlemsskap

Löpande medlemskap

849kr/mån
 • Obegränsat antal pass
 • Nyckeltagg ingår
 • 3 månader uppsägningstid

Klippkort

1350kr
 • Tio träningspass
 • Nyckeltagg ingår
 • Giltighetstid 18 mån

Startpaket

650kr
 • 90 min PT
 • Individuell screening
 • Introduktion till Smedjan

Engångsträning

150kr
 • Ett träningstillfälle
 • Betalas med kort
 • Betalas med Swish

Personlig träning (PT)

30 minuter

450kr
 • Medlemmar 400 kr

30 minuter

450kr
 • Medlemmar 400 kr

Fysioterapi

Behandling 25 min

600kr
 • Medlem 500 kr

Behandling / rehab 50 min

820kr
 • Medlem 720 kr

Personliga tränare och fysioterapeut

Magnus Lunander – PT

– 21 år gammal
– Tränat Crossfit sedan 2014
– Coachat Crossfit och funktionell träning sedan 2017
– Tävlar aktivt inom Crossfit

Jag är här för att hjälpa just dig ta nästa steg i din träning! Men vad är “nästa steg”? Det kan innebära allt från att börja träna, till att vinna tävlingar, och det är detta som är så fascinerande. Det spelar ingen roll vilken bakgrund du har, det är din vilja att bli lite bättre varje dag som jag drivs av. Tillsammans kommer vi fram till vad det är som driver just dig, och hur jag kan hjälpa dig bevara detta driv och göra det större.

Som tränare har jag ett öga för detaljer, och tycker det är kul att diskutera nyanser av rörelser för att hitta en teknik som är så effektiv som möjligt och som passar just dig och din kropp. Jag har även ett stort intresse kring träningsprogrammering, där jag bland annat driver en programmering riktat mot Crossfit som tävlingssport.

Är du intresserad av någon av mina tjänster, eller vill du veta mer om hur jag kan hjälpa just dig? Kontakta mig via mejl för att boka en kostnadsfri konsultation!

Boka

Maria Palmroth – PT

– 36 år gammal
– Personlig tränare sen 2009
– Massageterapeut sen 2012

Med min erfarenheten och kunskap tillsammans med din vilja skapar vi ett samarbete och jobbar mot dina mål. Oavsett om du är nybörjare eller mer van så vill jag ge dig en utbildning, kunskap och förståelse kring hur just din kropp fungerar. Vad ställs du inför i din vardag? Vad behöver du för marginaler? Vilken typ av träning passar dig? Vad är rimligt? Har du en skada eller annan begränsning så anpassar vi efter det. Vi skapar struktur och nya vanor. Strävar efter att hitta balans i det mesta.

Som PT älskar jag att instruera, hjälpa, pusha och utbilda människor i deras träning och vardag. Att leta fram den svaga länken som gör pusslet komplett. När vi påfrestar kroppen med träning visar sig den länken ganska snabbt och det är det jag vill hjälpa DIG med. Vad är din svaga länk? Jag antar denna utmaning ödmjukt och med ett stort leende.

Massagen jag ger är till största del behandlande massage i form av triggerpunkts-behandling och djupgående. Behöver du hjälp med återhämtning är det perfekt att boka denna typ av behandling.

Boka

Arvid Ekström – Fysio

Arvid är privatpraktiserande Fysioterapeut i Örebro och jobbar hos oss på Smedjan ca 2 dagar i veckan. Arvid hjälper dig både med behandling och rehabträning.  Arvid har stort intresse för träning inte minst Crossfit och har flera vidareutbildningar inom träning (bla. Styrkelyftsanalys och rehabträning).

Du får hjälp med hur du ska rehabiliteringsträna dina besvär, hur du styrketränar på ett säkert sett när du är skadad och korrigering av teknik som bidrar till dina besvär.

Behandlingen vid bänken består framförallt av manuell terapi och Akupunktur.

Manuell terapi är det samlingsnamn för de tekniker som terapeuten utför med sina händer.  Behandlingsteknikerna syftar till att återställa normal funktion i kroppens leder och på det sättet avlasta nervsystemet.  Teknikerna som används är en mix från olika sjukgymnastiska skolor och kiropraktiken.

Arvid har även länge haft ett stort intresse för akupunktur och nålbehandling. Han har gått en längre utbildning i akupunktur i 3 år och ger även behandling med Dry Needeling som är Triggerpunktsbehandling med nål.

Ambitionen är att ge dig en röd tråd mellan Behandling-rehab-prehab-prestation.

Boka

Kontakt

Vill du prova ett pass, bli medlem eller ställa någon annan fråga?

Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan!

Vill du se vad vi håller på med och få de senaste nyheterna?

Följ Smedjan på @Instagram och @Facebook.

Kontaktformulär

Ämne

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt meddelande

Karta