Vecka 38

Onsdag:
A: Overhead Squat
B: Snatch Balance
C: Tall Snatch

Lördag:
Andra gången gilt….
A: E90S 15min: Powersnatch + 5 OHS @ AHAP
B: E2M 16min: 5 Snatch grip deadlift @ 1RM Snatch
C: 30 reps Backsquats @ 60% AFAP

Vecka 39
Onsdag:
A: Split Jerk
B: Squat Jerk

Lördag:
A: Med 30/40 kilo som RX-vikt, spelandes låten ”Roxanne” (The Police), gör en pushpress/press varje gång namnet Roxanne sjungs, övrig tid hålls stången i rack position.
B: I lag om 3:
Välj en vikt (alternativt ladda flera skivstänger om differenserna är för stora) som motsvarar en medeltung front squat @ 60-70% av 1RM. Laget ska nu, med en person som samlar repetitioner, gemensamt göra 100 Front squats. Dela repetitionerna mellan utövarna som de vill. De övriga två som väntar på sin tur måste i sin tur endera stå i planka eller i handstand, valfritt vilken övning de väljer. Om inte 2 personer står i en statisk position räknas inte den 3:e personens front squats!
C: Intervall Heavy Grace.
RX är egentligen 80/100, dock är det lämpligare att välja vikter på cirka 75-80% av utövarnas 1RM till denna övning. Därefter gäller följande:
1 min arbete: Samla så många reps som möjligt
1 min vila
1 min arbete
1 min vila
1min arbete
Slut.